pátek 16. ledna 2015

Drops Loves You příze

Pustila jsem se do práce na jednom svetru (o tom později), na který je v návodu uveden Nepal. Vybírala jsem barvy a nejvíce se mi líbila fialová alternativa Drops <3 You #4, tak jsem ji vzala, že ji vyzkouším.
Zdroj: www.garnstudio.com


Příze mě naprosto nadchla, je to směs alpaky, vlny a lnu, jednonitka. Tak heboučkou přízi, která není drahé merino, jsem v rukou snad ještě neměla. Plete se s ní jedna báseň a i kilometry lícového žerzeje se neomrzí, protože už to pletení je příjemně ňuchňací. Naopak, vyplétané vzory moc nevyniknou, lícový žerzej je pro tuto přízi ideální.

Kromě svetru pro sebe jsem si tedy doobjednala ještě klubka na svetr pro syna (bude podle tohoto návodu: http://www.garnstudio.com/lang/cz/pattern.php?id=6342&lang=cz), která si ale první nabarvím, ať neni jen takový planý.

Zdroj: www.garnstudio.com



Shodou okolností jsem dnes brouzdala na stránkách garnstudia a Drops pro nás chystá novou <3 You přízi, s pořadovým číslem 5.  Příze bude ze 100% bavlny, se stejným návinem jako Paris, jen bude vyrobena z recyklované bavlny a tedy za naprosto luxusní cenu 28 Kč za klubko. Předpovídám jí rychlé vyprodání. :-D Ale vážně, vidím to jako skvělou příležitost pr výrobu krásných háčkovaných koberečků , předložek a jiných bytových doplňků, které mají velkou spotřebu příze, takže směle vybírat, je z čeho:

Zdroj: www.garnstudio.com
Využití na všechny návody, ve kterých je uvedena Paris. Pro inspiraci přidávám svoji nástěnku s doplňky:

Follow Petra's board Pletené a háčkované doplňky on Pinterest.

1 komentář:

  1. Improve the mecanism of many hormones in the body correlate with the melatonin, serotonin and many more 5. http://zsjvjjmyn9.dip.jp http://kp956rok4f.dip.jp http://s15zgyvxzo.dip.jp

    OdpovědětVymazat